Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 4 November 2013

Tasbih Digital murah (Preorder 300pcs keatas)



Sempena cuti sekolah tak lama lagi. Dah ramai yang start survey harga terbaik untuk tasbih digital untuk dijadikan sebagai doorgift. Alhamdulillah semoga mendapat keberkatan kerana memberi hadiah yang terbaik kepada orang ramai.

Bagi yang nak dapat best price boleh wat preorder dengan 50% deposit tapi saya mengalukan2 bagi orang yang bersabar ye kerana preorder dalam 1-2minggu ye. Kalau sanggup bersabar dan nak harga murah.. (kira2 macam share order la). Untuk preorder bermula dengan 300pcs - 1000pcs pun.. insyaallah memang harga murah.. kira2 harga modal dah tapi saya taknak letak.harga sebab ramai yang suka ambil kesempatan lak.. sebab skrang jual harga murah, ramai yang ingat dapat harga bawah rm1 lak. Untuk preorder.. memang caj postage je ye. Kalau dekat bandar saujana putra ke.. insyaallah boleh jumpa ye utk preorder sahaja.

Apa2 pun selamat beramal ye. Semoga niat kita untuk memberi tasbih digital pun akan dapat tempias.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/ http://sharecrite.blogspot.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...