Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 6 November 2013

Seluar Pallazo Lyra (Siri 2)

Seluar pallazo lyra siap ada siri kedua ye. Ni sambungan post yang sebelum ni. Kan kata ada 10 warna.seluar pallazo kesemuanya. Pagi tadi baru post 5 warna sahaja.

Jom usha baki 5 warna lagi ye. Yang pasti warna lagi menarik dan tertarik. Lagipun harga seluar pallazo ni sangat murah.. harga terbaik dari ladang..insyaallah.


Seluar pallazo lyra..

6- dark grey
7- purple
8- biru electric
9- pink
10- dark coklat

Ukuran untuk seluar pallazo lyra

Pinggang 28-40"
Punggung 44-60"
Labuh 38"
Bukaan bawah 20"

Material : Lyra

Free saiz sampai saiz XXL

Jom usha setiap pic lak ye. Manatau lebih terang dan jelas. Mata dan hati mula berkenan..


Seluar pallazo lyra dark kelabu


Seluar pallazo lyra purple


Seluar pallazo lyra biru electric


Seluar pallazo lyra pink


Seluar pallazo lyra dark coklat.

Macamana ada yang berkenan dihati ke. Alhamdulillah, sambutan agak positid terutama untuk warna hitam, coklat dan kelabu. Warna lain ok juga kalau jenis suka warna striking dan bergaya. Memang gojesa.. bergaya santai gitu. Harga terbaik dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...