Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 15 November 2013

Popia Nestum

Alhamdulillah.. semalam dapat menyiapkan 2kilo popia nestum tapi sedih sebab tak dapat cod kat customer sebab kena balik kampung (family matter).

Walaubagaimanapun, sebab update kena tepon je.. boleh cuci mata tengok popia nestum ye. Sambutan memang mengalakkan. Budak2 sangat suka popia nestum sebab ranggup dan rasa nestum + susu + gula memang combination yang terbaik.. susah untuk digambar rasanya.. urrrmmm.. hahah.

Kalau area batang kali dan sekitar, boleh la cod ye, min 2 balang dengan harga serendah rm25 sebalang saja tau. Murah2. Kalau nak popia simpulan kasih pun boleh juga ye.

2 ulasan:

  1. mmg sdp popia nestum nih..nyumssssssssssssss

    BalasPadam
  2. memang sedap.. makan sambil tengok tv,, xsedar abis sebalang..haha

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...