Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 1 November 2013

Combo 3 in 1.. Tepung Magik + Chezzy Sauce + Mashed Potato

Selingan pagi hari..nasib baik takda gambar makanan yang nak ditempek..kan lapar tak pasal2 lak.

Pagi ini update bab makanan ala chezzy wedges gitu sebab tepung magik dah ada.. chezzy sause pun dah ada. Pasni takda nak berkfc dah.. kita wat kat rumah je. Senang dan mudah. Tapi kalau jenis takda masa langsung kena beli kat kfc ye..


Combo 3in1::
Tepung magik + Cheezy sauce i-mukmin 200g + mashed potato 250g.

Kalau nak tau harga terbaik sila contact mazni ye untuk harga terbaik 011-18177318.
deluxedelicacy.blogspot.com
Cod area beserah, kuantan.


Ayam goreng guna tepung magik..menyelerakan.. haha. Lapar la pulak aduh..

Nanti review lain kali pasal chezzy sause dan mashed potato. Tiba2 rasa lapar lak pagi2 ni. Jom layan minuman proteon esp dulu pagi2.. insyaallah kenyang sampai ke tengahari la lebih kurang.

Pas subuh boleh packing order lak.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...