Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 13 Oktober 2013

Stok terbaru Fishtail Chiffon SRCE600

Dekat raya baru sampai stok baru tapi takper sebab fishtail chiffon sesuai untuk ke pejabat, majlis keraiaan, dan pelbagai kenduri kendara la ye. Bukan untuk raya sahaja kan..

Jom usha dulu fishtail chiffon, mana tau berkenan di hati dan mata sekali.


Untuk stok fishtail chiffon ini, warna avaible adalah 5 warna sahaja..iaitu purple, biru, pink, hitam dan kelabu. Insyaallah akan di restok sekiranya mendapat permintaan yang bagus dari semua customer tersayang. Harga serendah rm115 sepasang free postage ye.

Jom tengok ukuran lak ye;;

Bahu 16"
Labuh Belakang 37"
Labuh Depan 26"
Labuh Tangan 16"
Pinggang 32"
Punggung 38"

Free saiz dan muat sehingga saiz L.

Material : High Kualiti Chiffon

Jom usha setiap warna lak.. tapi untuk sementara ini ada 5 warna available ye.


Fishtail Chiffon Purple


Fishtail Chiffon Coklat


Fishtail Chiffon Biru


Fishtail Chiffon Pink


Fishtail Chiffon Hitam


Fishtail Chiffon Kelabu


Fishtail Chiffon Peach


Fishtail Chiffon Hijau Turquiose

Dah selesai cuci mata.. tak semua stok available ye. Update je dulu, sekarang ni stok available adalah 5 warna sahaja iaitu purple, biru, pink, hitam dan kelabu. Insyaallah warna lain akan menyusul selepas ni.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...