Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 22 Oktober 2013

Settle aktiviti bermasker dengan Sheiseido Black Mask

Bermasker dengan Sheseido black mask memang selalu sekali dalam seminggu plus layan hada yang memang suka pakai masker sheseido black mask ni. Mana tak suka, bila dah kering hada orang pertama yang suka tarik mask tu. Sekali kala beraktiviti dengan anakkan.

Sebenar owner blog hantu masker juga lah. Tiap hari pekena vitamin e shaklee tempek kat muka.. kekadangan esp dan kolagen shaklee. Memang best dan tengang semua kulit muka. Semua sebab nak cantik. Semua orang nak cantik, saya pun nak cantik gak.

Back to story, berleter cerita lain lak. Malam ni malam bermasker dengan sheseido black mask..


Ni rupa sheseido black mask bila dikoyak.. kalau guna mata kasar memang nampak white head yang melekat pada sheseido black mask

Kalau rasa nak hilangkan blackhead dan white head..silalah dapatkan sheseido black mask ye.. memang berbaloi2 ye. Harga serendah rm16 utk 10pcs sheseido black mask.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...