Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 12 Oktober 2013

Setel wat popia simpulan kasih dan popia nestum Jom Singgah

Rehatkan badan dulu.. setel order popia simpulan kasih dan popia nestum..esok dah nak balik kampung. Bagi yang dah balik kampung, berhati-hati sepanjang perjalanan ye. Semoga selamat sampai ke destinasi masing-masing.

Apa2 pun jom usha dan cuci mata dulu..


Popia simpulan kasih.. packing macam biasa sebelum post sebelum nie. Walaupun kekangan serunding ikan, dapat gak settle order customer dekat 10kg juga popia simpulan kasih.


Popia nestum.. saje2 buat sebab anak sukakan popia nestum plus untuk order customer juga tapi sket je la.

Rasa2 nak try, bolehlah order popia ni pas raya ye.. untuk popia simpulan kasih rm30/kg.. cod area batang kali dan genting highland.
Memang ramai yang sukakan popia simpulan kasih Jom Singgah Shoppe nie.. memang kena try ye. Dan antara popia simpulan kasih yang termurah di pasaran..

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...