Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 2 Oktober 2013

Pemborong baju lace dan floral dialu2kan.. harga lebih murah dan berbaloi

Bagi yang pernah memborong baju lace dan floral sebelum, insyaallah kali dapatkan harga borong dengan lebih murah dan berbaloi ye.



Baju lace available 9 warna sahaja iaitu peach, maroon, turquiose, dark blue, hitam, merah, cream, pink belacan dan kelabu



Manakala baju floral available dalam 7 warna iaitu purple, pink dan biru turquiose, merah, oren, kelabu dan hijau.

Kalau nak tengok setiap pic baju lace dan floral boleh klik pada label sebelah kanan ye. Maaf ye sebab update pun guna tepon cikai je..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...