Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 25 Oktober 2013

Nak borong tasbih dengan Harga MURAH??


Ramai yang salah sangka sejak saya gunakan harga tasbih borong macam nie. Maklumlah kalau dah boleh jual 10-50 pcs rm3 dan 51-100pcs rm2. Mula ramai yang nk beli 200pcs dalam harga rm1.0 - rm1.5, macamana ye??

Saya hanyalah peniaga kecik yang menjual tasbih digital dengan harga borong murah sekadar ingin membantu dan niat kerana Allah. Harap customer2 tersayang tak minta diskaun sampai bawah dari harga modal saya..

Kalau nak dengan harga modal juga, sila bagi payment advance dan untuk customer yang sangat tunggu sahaja ye dalam seminggu dua. Kira ala2 pre order la ye. Anggap sekadar menolong sahaja la ye.

Dulu awal2 borong tasbih digital ni modal sangat tinggi. Nal beli 100pcs pun rm2.xx tu tak campur modal pos lagi.. agak2 nak jual brape ye. Tapi takper lah sebab mungkin yang saya borong tu adalah penjual kecil2an macam saya juga.

Kalau nak murah, nak kena ambil 1000pcs keatas.. aduh banyak lak ye. Sekarang pun sama gak.. nak dapat harga borong rm1.5-1.7 kena ambik 1000pcs.. ambik 500pcs pun dalam rm1.8..

Renung2kan.. kalau saya harga saya in harga mahal.. speechless bila ada yang minta 200pcs dengan harga rm1.5. Anggap je bukan rezeki..membeli sambil beramal. Selamat beramal.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...