Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 9 Oktober 2013

Layan Love You Mr. Arrogant

Best lak layan cerita Love You Mr. Arrogant nie... tiba-tiba perasan zaara pun pakai skirt mermaid serong..comel sangat alunannya. Tapi kalau salah tengok minta maaf la ye. Tapi agak pasti itu memang skirt mermaid serong yang sama. Kebetulan lak Jom Singgah Shoppe dan Boutique pun ada jual gak skirt mermaid serong warna kelabu sama macam zaara dalam Love You Mr. Arrogant. Harga yang sangat murah serendah rm35 free postage. Murah dan jimat terus sampai ke rumah anda..

Jom la usha juga mana tau berkenan dihati ye..nama skirt mermaid serong je.. bukan skirt mermaid zaara ke apa ke ye. Just nak update dalam blog je bab skirt mermaid serong yang menjadi pilihan ramai customer.


Skirt mermaid serong warna kelabu.



Skirt mermaid serong ada 7 pilihan warna menarik iaitu dark purple, grey, purple, kuning mustard, brown, oren dan gold.

Apa2 pun hepi shopping dan selamat menonton drama bersiri Love You Mr. Arrogant.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...