Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 13 Oktober 2013

Last stok popia simpulan kasih dan nestum sebelum raya

Maaf la sebab malam ni asyik update bab makanan je. Buat popia simpulan kasih antara my passion kalau bab makanan. Ala2 secret resipi gitu, padahal takdar secret sangat la ye. Alhamdulillah raya haji pun dapat sambutan gak. Dapat gak settle 10kg. Kalau banyak serunding ikan, ramai lagi yang nak order. Maaf ye semua.. bila2 nak makan roger je.. cod area batang kali dan genting highland ye.


Ni last stok utk cod besok kat genting highland.. kawan husband yang order. Alhamdulillah rezeki.

Walaupun penat tapi rasa berbaloi2 bila ramai customer yang sukakannya. Maklum je la, kalah tak biasa buat memang leceh sket baik order je kan. Rm30 sahaja untuk popia simpulan kasih dan rm20 untuk popia nestum.

Harga terbaik hanya di Jom Singgah Shoppe ye. Sila2 cuci mata item lain yang menjadi favorite ramai.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...