Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 7 Oktober 2013

Day8 : Cabaran nak kurus dengan teh herba

Patut post awal sket sebelum.kul 12 tadi tapi kalu terlewat lak. Harin 7october dah jadi hari ke 9..ok je la ye.

Alhamdulillah sejak amalkan 8hari, perut takyah cakap memang lawas betul tapi kalau tak cukup air masak memang nak jadi macam sembelit dan tak lawas lak.

Tapi best sangat minum teh herba memang tarik selera kaw2 juga sebab asyik dahaga saja dan bila minum air masak banyak.. seleran nak makan pun kurang sesangatlah. Kalau tidur malam pun kalau boleh amalkan letak air masak sebelah sebab memang rasa dahaga sangat.

Setakat 8hari alhamdulillah ok la tapi tak sempat nak timbang lagi. Harap2 berkesan lak selajn guba vitamin shaklee secara berterusan dan vitamin untuk diet dan pelansingan juga. Apa2 pun perjalanan masih jauh dan semoga dipermudahkan segala halangan untuk kurus.. chaiyok..chaiyok.
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...