Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 31 Oktober 2013

Baju lace putih yang menjadi kesukaan ramai

Bagi peminat lace putih, meh cuci mata ye. Dulu bukan main susah stok warna putih tapi sekaranv alhamdulillah tak pernah putus dengan kata lainnya. Sesuai untuk pakai untuk.majlis bertunang bagi yang sukakn yang simple kan. Kalau nak yang grand kena beli yang mahal sket la.

Putih memang masuk dengan apa warna padanan skirt mermaid ye tapi saya ambil 3 warna sahaja ye iaitu gold, dark coklat dan.kuning mustard.


Inilah baju lace putih dan padanan skirt mermaid yang gojesa dan cantik menawan gitu iaitu skirt mermaid gold, darkcoklat dan kuning mustard.

Jom usha setiap warna pulak ye.


Baju lace putih dan skirt mermaid gold.


Baju lace putih dan skirt mermaid kuning mustard


Baju lace putih dan skirt mermaid dark coklat.

Alhamdulillah..dah siap cuci mata. Kalau ikutkan putih memang matching dengan lebih banyak warna skirt mermaid seperti shockinv pink, hitam, biri electric tapi kan banyak pilihan tau nak wat pilihan lak.

Apa2 kalau dah rasa berminat cepat2 pm for best price. Harga terbaik dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...