Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 31 Oktober 2013

Baju lace peach dan padanan warna skirt mermaid yang sesuai

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Semoga ceria2 selalu pada pagi yanh indah permai. Semoga Allah merahmati segala usaha dan urusan yang kita lakukan..amin.

Maaf la ye sebab pagi2 nak update pasal baju lace lagi dan lagi. Selagi tak habis 10 warna lace dan padanan warna skirt tu macam tak best. Nti customer asyik nak minta snap gambar..huhuh.

Bagi ini kita cuci baju lace warna peach (warna gambar mungkin agak berlainan faktor pencahayaan..harap maklum tapi say cuba untuk snap sebaik mungkin)


Baju lace peach dan padanan skirt mermaid yang gojess iaiti shocking pink, coklat dan oren. Cantikan??


Baju lace peach dan skirt mermaid shocking pink


Baju lace peach dan skirt mermaid darkcoklat


Baju lace peach dan skirt mermaid oren.

Alhamdulillah..selesai update untuk baju lace dan padanan warna skirt mermaid yang gojess dan cantik.
Ada yang berkenan dihati?? Kalau ada sila la pm laju2 ye. Best price untuk anda..insyaallah.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...