Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 29 Oktober 2013

Baju lace dark blue dan cadangan warna skirt mermaid yang gojess

Maaf sebab update pasal baju lace lagi ye. Maklum je lace antara hot item dan customer asyik request untuk tengok padanan skirt yang sesuai. Jom la usha mana yang patut ye.



B
aju lace darkblue dan skirt mermaid merah



B
aju lace dark blue dan skirt mermaid yellow mustard.

Dah settle cuci mata dan usha baju lace darkblue dan cadangan warna skirt mermaid yang gojess. Dapatkan baju lace dengan harga sangat menarik tertarik ye. Untuk tops sahaja rm45 free postage dan sepasanv mengikut cadanagn rm80 free postage juga. 
Manakala untuk sabah serawak kena add on rm5 untuk penghanataran ye.


Hepi shopping di Jom 
Singgah Shoppe dan 
Boutique. Baju lace yang gojess dengan harga yang sangat menawan tertawan.
.

1 ulasan:

  1. salam saya nak tanya ttg baju ni masih ade lagi stok untuk saiz xl @xxl....harap dapat balas dengan segera terima kasih

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...