Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 31 Oktober 2013

Baju lace cream antara kesukaan ramai

Maaflah asyik update pasal baju lace je sehari dua ini..insyaallah dah settle 10 warna baju lace dan padanan warna skirt mermaid yang gojess, baru beralih arah sket. Nak share ilmu2 pun tak berkesempatan.

Hepi shopping di Jom Singgah Shoppe ye.


Baju lace cream dan padanan skirt mermaid darkcoklat, kuning mustard dan gold.

Jom usha setiap pic lak ye..


Baju lace cream dan skirt mermaid dark coklat


Baju lace cream dan skirt mermaid yellow mustard


Baju lace cream dan skirt mermaid gold.

Semua padanan memang cantik menarikkan. Rasa memang padan sangat ye. Kalau dah rasa pm la laju2 best price menanti. Harga terbaik dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com

http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Baju lace putih yang menjadi kesukaan ramai

Bagi peminat lace putih, meh cuci mata ye. Dulu bukan main susah stok warna putih tapi sekaranv alhamdulillah tak pernah putus dengan kata lainnya. Sesuai untuk pakai untuk.majlis bertunang bagi yang sukakn yang simple kan. Kalau nak yang grand kena beli yang mahal sket la.

Putih memang masuk dengan apa warna padanan skirt mermaid ye tapi saya ambil 3 warna sahaja ye iaitu gold, dark coklat dan.kuning mustard.


Inilah baju lace putih dan padanan skirt mermaid yang gojesa dan cantik menawan gitu iaitu skirt mermaid gold, darkcoklat dan kuning mustard.

Jom usha setiap warna pulak ye.


Baju lace putih dan skirt mermaid gold.


Baju lace putih dan skirt mermaid kuning mustard


Baju lace putih dan skirt mermaid dark coklat.

Alhamdulillah..dah siap cuci mata. Kalau ikutkan putih memang matching dengan lebih banyak warna skirt mermaid seperti shockinv pink, hitam, biri electric tapi kan banyak pilihan tau nak wat pilihan lak.

Apa2 kalau dah rasa berminat cepat2 pm for best price. Harga terbaik dan termurah hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Baju lace peach dan padanan warna skirt mermaid yang sesuai

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Semoga ceria2 selalu pada pagi yanh indah permai. Semoga Allah merahmati segala usaha dan urusan yang kita lakukan..amin.

Maaf la ye sebab pagi2 nak update pasal baju lace lagi dan lagi. Selagi tak habis 10 warna lace dan padanan warna skirt tu macam tak best. Nti customer asyik nak minta snap gambar..huhuh.

Bagi ini kita cuci baju lace warna peach (warna gambar mungkin agak berlainan faktor pencahayaan..harap maklum tapi say cuba untuk snap sebaik mungkin)


Baju lace peach dan padanan skirt mermaid yang gojess iaiti shocking pink, coklat dan oren. Cantikan??


Baju lace peach dan skirt mermaid shocking pink


Baju lace peach dan skirt mermaid darkcoklat


Baju lace peach dan skirt mermaid oren.

Alhamdulillah..selesai update untuk baju lace dan padanan warna skirt mermaid yang gojess dan cantik.
Ada yang berkenan dihati?? Kalau ada sila la pm laju2 ye. Best price untuk anda..insyaallah.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Rabu, 30 Oktober 2013

Baju lace turquiose dan padanan skirt mermaid yang gojess

Bagi peminat baju lace turquiose silalah cuci mata mana yang patut.. mana tau berkenan mata dan hati.


Baju lace turquiose dan padanan skirt mermaid yang gojess iaitu turquiose, hitam dan kelabu.

Jom usha gambar setiap warna,


Baju lace turquiose dan skirt mermaid turquiose


Baju lace turquiose dan skirt mermaid hitam


Baju lace turquiose dan skirt mermaid kelabu.

Macamana ada yang berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 pm ye for best price ye. Harga terbaik hanya di Jom Singgah Shoppe dan Boutique.
Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Pallazo Kanak-kanak ( update setiap color)

Assalamualaikum dan selamat pagi.semua. jom usha pallazo kanak-kanak, mana tau nak beli sehelai dua untuk si manja.


Untuk pallazo kanak ada 4 saiz bermula dari saiz S hingga XL ye.
Dan mempunyai 7 warna yang menarik iaitu merah, pink , hitam, coklat, biru, purple dan kelabu. Material kain rayon stretchable.
**saiz: klik order post sebab baru semalam update

Jom usha setiap warna lak ye.


Pallazo pink


Pallazo merah


Pallazo coklat


Pallazo biru


Pallazo kelabu


Pallazo hitam


Pallazo purple

Cantik2 kan. Sesuai sangat untuk si manja anda. Harga murah je rm15. Kalau untuk pembelian 3helai.. boleh bg free postage.


Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Selasa, 29 Oktober 2013

Seluar Pallazo Kanak2.

Nak cari pallazo untuk si manja..
Jom cuci mata tengok pallazo ye mana tau ada berkenan di hati dan mata memandang. Sekali shopping untuk anak dara apa salahnya..

Untul pallazo kanak2 ada 4 saiz iaitu S to Xl. Manakala ada 7 pilihana warna yang gojess iaitu merh, pink, kelabu, hitam, coklat, purple dan biru. Untuk saiz L dan merah memang takda color merah ye.


Ukuran untuk seluar pallazo adalah;

S
Pinggang 14 
Labuh 12

M
Pinggang 16
Labuh 13.5

L
Pinggang 18
Labuh 14

XL
Pinggang 18
Labuh 16



S
eluar Pallazo 
Kelabu


S
eluar Pallazo 
Coklat 



P
ilihan warna seluar pallazo yang cantik untuk si manja anda.

Baju lace hitam dan cadangkan warna skirt mermaid.

Alhamdulillah deh permintaan yang tinggi untuk baju lace dan cadangan skirt mermaid yang sesuai. Sebab tu asyik duk update pasal lace je harini dan semalam.. semoga berpuas hati ye.

Jom usha baju lace hitam dan cadangan warna skirt yang cantik menawan ini.



B
aju lace hitam dan cadangan warna skirt mermaid yang sesuai iaitu gold, kuning dan merah



B
aju lace hitam dan skirt mermaid gold



B
aju lace hitam dan skirt mermaid yellow mustard



B
aju lace hitam dan skirt mermaid merah.


Baju lace dark blue dan cadangan warna skirt mermaid yang gojess

Maaf sebab update pasal baju lace lagi ye. Maklum je lace antara hot item dan customer asyik request untuk tengok padanan skirt yang sesuai. Jom la usha mana yang patut ye.



B
aju lace darkblue dan skirt mermaid merah



B
aju lace dark blue dan skirt mermaid yellow mustard.

Dah settle cuci mata dan usha baju lace darkblue dan cadangan warna skirt mermaid yang gojess. Dapatkan baju lace dengan harga sangat menarik tertarik ye. Untuk tops sahaja rm45 free postage dan sepasanv mengikut cadanagn rm80 free postage juga. 
Manakala untuk sabah serawak kena add on rm5 untuk penghanataran ye.


Hepi shopping di Jom 
Singgah Shoppe dan 
Boutique. Baju lace yang gojess dengan harga yang sangat menawan tertawan.
.

Isnin, 28 Oktober 2013

Update Tops Lace lagi..

Maaf la ye sebab nak update lace untuk setiap warna pulak ye..





Mana tau guna pic ni tak nampak sangat. Tu la yang update gambar yang lebih clear.

Jemput la usha ye mana tau berkenan di hati dan mata.


Tops lace pink belacan dan merah


Tops lace dark blue dan cream


Tops lace hitam dan kelabu


Tops lace peach dan putih


Tops lace turquiose dan maroon

Selesai sudah cuci mata ye. Apa lagi, kalau berkenan sila roger laju2. Sebab tops lace antara hot item kat Js Shoppe dan Boutique ye. Pemborong juga sangat2 dialu2kan.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Ahad, 27 Oktober 2013

Test goreng ubi dengan tepung magic

Baru sahaja nak test tepung magic. Alhamdulillah memang best sebab bau herba gitu. Kalau ayam goreng confirm bestnya..



Tadaa...ni rupanya selepas gorwng dengan tepung magic. Memang best sebab ranggup sangat. Untuk goreng ubi guna sket je tepung magic.. tahan la lama sket tepung magic. Berbaloi dengan harga beli iaitu serendah rm10 sahajaa..

Nak goreng ayam pun best juga..cendawan ke.. insyaallah nti akan update lagi tentang kegunaan tepung magic yang best ini.

Berminat?? Boleh roger maznihaznira mohd nazir
011-18177318
deluxedelicacy.blogspot.com
Cod area beserah kuantan ye..

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Seluar Pallazo Kanak2 yang comel..



Nak cari seluar yang cantik menawan untuk si manja?? Nak cari seluar matching dengan ibu ke.. tadaa seluar palkazo kanak2 yang gojess. Material kain rayon lembut ye. Memang sejuk bila dipakai. So tak perlu risau untuk si manja ada memakainya.

Untuk seluar pallazo kanak2 ada 4 saiz yang sesuai untuk si manja anda iaitu S - XL dan terdapat dalam 7 warna yang sangat cantik dan menawan iaitu coklat, hitam, kelabu, merah, pink, purple dan biru.



Apa2 hepi shopping ye. Kalau berminat terus roger ye. Harga serendah rm15/pcs tapi beli lebih insyaallah lebih murah ye..

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Sabtu, 26 Oktober 2013

Tops lace yang gojess

Jom usha lace yang gojess dan insyaallah dengan harga yang menarik ye..





Terdapat 10 warna yang menarik untuk lace iaitu putih, cream, peach, pink belacan, hitam, darkblue, merah, maroon, turquiose dan kelabu.

Harga yang sangat menarik anda semua ye. Tops rm45 dan sepasang rm80 free postage ye. Untuk sepasang matching dengan skirt mermaid yang gojess..

Untuk tengok padanan lace dengan skirt mermaid yg gojess boleh klik pada label lace sebelah kanan ye. Insyaallah anda akan jumpa padan yang sesuai..

Hepi shopping dan selamat cuci mata ye. Ada yang berkenan roger terus untuk booking sebelum kehabisan.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jumaat, 25 Oktober 2013

Nak borong tasbih dengan Harga MURAH??


Ramai yang salah sangka sejak saya gunakan harga tasbih borong macam nie. Maklumlah kalau dah boleh jual 10-50 pcs rm3 dan 51-100pcs rm2. Mula ramai yang nk beli 200pcs dalam harga rm1.0 - rm1.5, macamana ye??

Saya hanyalah peniaga kecik yang menjual tasbih digital dengan harga borong murah sekadar ingin membantu dan niat kerana Allah. Harap customer2 tersayang tak minta diskaun sampai bawah dari harga modal saya..

Kalau nak dengan harga modal juga, sila bagi payment advance dan untuk customer yang sangat tunggu sahaja ye dalam seminggu dua. Kira ala2 pre order la ye. Anggap sekadar menolong sahaja la ye.

Dulu awal2 borong tasbih digital ni modal sangat tinggi. Nal beli 100pcs pun rm2.xx tu tak campur modal pos lagi.. agak2 nak jual brape ye. Tapi takper lah sebab mungkin yang saya borong tu adalah penjual kecil2an macam saya juga.

Kalau nak murah, nak kena ambil 1000pcs keatas.. aduh banyak lak ye. Sekarang pun sama gak.. nak dapat harga borong rm1.5-1.7 kena ambik 1000pcs.. ambik 500pcs pun dalam rm1.8..

Renung2kan.. kalau saya harga saya in harga mahal.. speechless bila ada yang minta 200pcs dengan harga rm1.5. Anggap je bukan rezeki..membeli sambil beramal. Selamat beramal.

Agen dropship sangat dialu2kan untuk menyertai team saya. Apa yang perlu dilakukan add fb.com/pokoksena85 atau Mazlina Mohd Nazir.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -

http://www.facebook.com/JomSinggah09

https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe

https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...