Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 16 September 2013

Skirt Kembang yang gojess, sesuai untuk saiz plus2..

Alhamdulillah, baru lepas snap setiap skirt kembang tapi harap maaf jika gambar tak berapa comel. Skirt kembang ini sangat sesuai untuk semua golongan iaitu dari saiz S - XXXL. Tak percaya? Ni kerana kain rayon untuk skirt kembang sangat2 memeri ye.

Ni ukurannya ye:
Pinggang 24 - 40"
Punggung 36 - 60"
Labuh 36"
Lebar bawah 30"

Semua bentuk akan ikut bentuk si pemakai ye. Jadi tak perlu bimbang jika skirt kembang makin kembang ke. Sememang nya tak ye.

Jom la cuci mata dulu ye.


Skirt kembang - Hitam, Purple, Coklat, Pink dan Kelabu.

Jom tengok skirt kembang satu per satu pula ye. Semoga ada yang tertarik di mata dan hati

P/s : Mungkin warna lain sedikit berbanding sebenar tetapi tak ketara sangat perbezaannya..insyaallah skirt kembang memang cantik.


Skirt kembang purple


Skirt kembang coklat

Skirt kembang pink


Skirt kembang kelabu


Skirt kembang hitam

Comel2kan skirt kembang ni kan. Ada 5 warna yang menarik iaitu hitam, kelabu, coklat, purple dan pink.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
FanPage - https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...