Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 21 September 2013

Jubah Lyra 2tone yang comel (update gambar setiap baju lak)

Assalamualaikum dan selamat pagi sabtu semua.. berhujung minggu la ye. Bagi yang bercuti selamat bercuti dan bagi yang bekerja selamat bekerja la ye. Rezeki untuk.family juga kan. Semoga lebih rezeki yang akan menunggu anda.. insyaallah.

Peminat jubah lyra.. dapatkan jubah lyra 2toner warna dengan harga menarik tertarik ye..harga serendah rm70 free postage terus sampai ke rumah anda ye.. jimat minyak, masa dan parking kan. Sesuai untuk saiz S dan M. Tapi boleh double check ukuran, kalau muat ok je.

Ukuran untuk jubah lyra 2 tone warna nie adalah ::

Bahu 15"
Dada 36"
Labuh 55"
Labuh tangan 23"

Jom cuci mata tengok jubah lyra lak ye (maaf anda gambar tak cantik, tak memang cantik ye). Dihiasi denga kerawang kat leher dan tangan.


Jubah lyra - hitam merah


Jubah lyra - turquiose hitam


Jubah lyra - pink kelabu

Comel2kan.. kalau ada berminat boleh roger2..
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -
http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

posted from Bloggeroid

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...