Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 20 September 2013

Jubah lyra 2 tone yang comel.

Maaf la ye sebab asyik update bab pakaian je.. passion dah bertukar kot?? Kesihatan dan kecantikan memang menjadi passion utama kemudian diikuti bab pakaian lak.. ada impian nak buka kedai sendiri la kata. Maaflah sebab melalut lak.

Jom cuci mata tengok jubah lyra 2tone yang menarik dan comel nia. Siap ada kerawang comel kat leher dan pergelangan tangan. Memang sesuai sangat untuk hari raya haji akan datang. Harga pengenalan pun sangat-sangat murah iaitu serendah rm70 termasuk postage.. insyaallah terus sampai kat depan rumah anda.



Untuk pengenalan ini, jubah lyra 2 tone ada 3 warna dulu ye iaitu hitam merah, turquiose hitam dan pink kelabu.

Ukuran untuk jubah lyra 2 tone yang gojess ini adalah::

Bahu - 15"
Dada - 36"
Labuh Jubah - 55"
Labuh tangan - 23"

Kalau berminat cepat2 pm ye sebelum sold out lak.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -:
http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

posted from Bloggeroid

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...