Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 12 September 2013

GA : Separuh hadiah 3rd GA JS Shoppe dan Boutique dah selamat ye



Alhamdukillah semalam dah pos hadiah untuk peserta 3rd GA Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Tapi tak semua yang dah bagi detail sebab semalam baru 6 sahaja hadiah yang selamat dipos ye. Semoga hadiah sampai kat anda semua. Insyaallah lebih GA akan berlangsung ye. Share rezeki dengan sume orang walapun bernilai bawah rm10 sahaja.

Bagi yang bagi detail utk claim hadiah sila berbuat demikian secepat mungkin di https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Semua peserta yang join 3rd GA dari Jom Singgah Shoppe layak mendapat hadiah ye. Sila claim bagi sesiapa yang belum claim ye.

Terima kasih bag yang telah join 3dd GA dari Jom Singgah Shoppe dan Boutique ye.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/FB - http://www.facebook.com/pokoksena85 FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09 FanPage - https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13 Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...