Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 30 September 2013

Day2 : Cabaran nak kurus dengan the herba sanna dan shaklee

Alhamdulillah.. maaf la nak masukkan perjalanan nak kurus kat blog sebagai tatapan semua..haha. Hari kedua baru sempat nak update. Hepi reading la ye. Dengan shaklee memang dah lama cuma tak fokus sangat untuk kurus.. fokus untuk bf sahaja (saya pun pengedar tetap shaklee ye..boleh pm kalah nak vitamin dengan harga murah, insyaallah)

Taktau kenapa tiba2 my husband tolong beli teh sanna al sunnah ni.. mgkin sebab tengok kawan semua dah kurus sejak amalkan teh sanna. Owh tidak nampaknya aku yang semakin gemoookkk..dalam tak sedar.. baru pas timbang sehari dua ini rupa dah 85kg daku..sangat2 tak perasan. Boleh ke??

Insyaallh misi ini tekad dan setekad2nya untuk kembali membuang lemak mana yang patut macam sebelum kawen iaitu 3 tahun lepas..chaiyok2..doakan daku ye untuk berjaya. Jom join cabaran kurus.

Best juga the sebab pahit2 kaw tarik selera dan selepas 8jam melawaskan betul.. ada 2-4 kali masuk tandas. Sakit perut kejap pastu dah ok. Biasa teh lain memang lawas dan sakitkan perut jugalah.

Jom la baca kelebihan teh' sanna al sunnah ni ye:
- melangsingkan badan
- kempiskan perut
- kencing manis
- lemah jantung
- membersihkan usus kecil dan besar
- melancarkan haid
- memudahkan untuk hamil
- membuang toksid dan lemak

Dan pelbagai kelebihan lagi la ye.
Nanti sharing2 tentang perjalanan nak kurus ni ye. Manatau menjadi inspirasi untuk semua..insyaallah.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot.com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...