Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 7 September 2013

Berakhir sudah 3rd GA dari Jom Singgah Shoppe dan Boutique

Alhamdulillah, pejam celik dah 7 hari 3rd GA berakhir sebenarnya. Sebab laptop rosak, sume update dari telefon ini. Walaubagaimanapun, terima kasih kepada semua peserta yang join GA ini. Disebabkan peserta biasa2 sahaja, dengan ini saya berbesar hati untuk memberi hadiah kepada semua peserta.

Ni link GA kalau ada sapa2 nak tengok http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/08/giveaway-3rd-ga-dari-jom-singgah-shoppe.html



Sebelum ni dah pernah umum 2 kali kat fanpage Jom Singgah Shoppe untuk peserta tuntut hadiah tapi mungkin sume tak aktif atau tak klik notification kat fanpage tersebut, so info pengumuman tak sampai kat wall peserta.



Peserta yang terbaca post ini sila2 la tuntut hadiah yang tak seberapa ini tapi memang dah siap packing untuk peserta GA Jom Singgah Shoppe dan Boutique. Boleh PM direct https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe
Sms atau wassap 0199517292

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
FanPage - https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com SMS / Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...