Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 24 September 2013

Baju lace cream, putih dan pink belacan antara yang hot..



Baju lace yang menjadi favorite kebanyakkan customer iaitu putih, cream dan pink belacan. Alhamdulillah sangat sebab stok kat supplier pun ada. Kalu berminat cepat roger ye. Baju lace dengan harga yang murah.. lebih jimat dari harga sebelum ini. Jom beli baju lace dengan harga offer serendah rm45 untuk top dan rm80 untuk sepasang. Harga terbail hanya dari Jom Singgah Shoppe dan Boutique ye.

Kalau rasa nak pic setiap baju lace warna cream, putih dan pink belacan tu boleh klik pada link http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/09/baju-lace-putih-cream-dan-pink-belacan.html

Ukuran untuk baju lace adalah:
Bahu 14 - 16"
Dada 34 - 38"
Labuh 29"
Labuh tangan 23

Untuk stok terbaru baju lace, terdapat dalam 10 warna yang menarik iaitu putih, peach, maroon, hitam, dark blue, kelabu, pink belacan, cream, merah, turquiose. Boleh tengok pic kat sini ye http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2013/09/baju-blouse-lace-yang-gojess-dah-kembali.html

Selamat usha2 la ye. Mana tau sesuai untuk hari raya haji nanti.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://www.kedaiserbanekakelantan.blogspot .com
http://mcna-health.blogspot.com/http://sharecrite.blogspot.com/

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85

FanPage -http://www.facebook.com/JomSinggah09
https://www.facebook.com/JomSinggahShoppe
https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13

Email - pokoksena85@yahoo.com SMS /Whatsapp - 0199517292

Serius buyer boleh msg https://www.facebook.com/messages/JomSinggahShoppe

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...