Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 28 Ogos 2013

[Terhad] Seluar Alladin dengan harga yang sangat murah

Tercari seluar alladin yang murah dan cantik. Material rayon - kain lembut dan sejuk, melondeh ke bawah dipakai..so takda la nampak sangat tercekik kat bawah. Untuk 10 orang terawal akan mendapat harga yang sangat murah ye.. penjimatan berganda untuk pembelian 2helai dan keatas.

Sesuai untuk saiz plus2 juga sebab saya juga saiz plus2 dan sukakan seluar alladin dan seluar pallazo yang jenis kain nie..lembut je.. Pilihan warna juga banyak tau.. nak yang biasa2, nak color striking pun ada juga.. semua ada la ye. Harga pun murah2 ye..berbaloi2 dengan harga seluar alladin nie ye, serendah RM35, FREE POSTAGE ( untuk minggu ada harga runtuh, sila pm laju2 utk special price ye)

Nak murah lagi?? PM laju2 ye.. memang tak rugi la ye dengan beli seluar alladin nie, lebih banyak beli.. beli banyak beli ye



Seluar Alladin
Seluar ALLADIN (murah2 tau)




Pilihan Seluar Alladin
Pilihan Warna Seluar AlladinMerah, Purple, Maroon, Coklat,
Kelabu  Gelap, Hijau,  Coklat Muda, Hitam

Harga RM35 FREE POSTAGE - kalau nak murah lgi PM laju2


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292


Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

1 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...