Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 2 Ogos 2013

Tempahan Popia Simpulan Kasih paling gempak, 70kg..

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat dengan nikmat yang terperi dariNYA.. tahun nie order yang paling banyak untuk popia simpulan kasih berbanding tahun sebelum nie. Nasib baik ada kombinasi adik beradik yang gempak so sempat la siapkan order untuk bulan puasa nie..

Bagi yang taktau lagi harga popia simpulan kasih nie, meh nak oyat balik ye. Mana la nak order untuk puasa tahun depan lak.. hari biasa pun boleh order kalau rasa mengidam nak makan popia simpulan kasih tapi kena beli 2KG keatas la..

Retail 1KG RM30 Sahaja

Borong 10kg keatas RM20/KG
Kalau nak COD, ada caj extra ye.

Maaf la ye, popia simpulan kasih memang diupdate dalam setahun tu dalam sebulan je la yang aktif sebab order yang bermusim ye. Insyaallah jika ada porder luar dari masa puasa,. akan diupdate kemudian..

Popia simpulan kasih masih dalam pembuatan sampai ahad ni, standby kalau ada yang extra kan.. apa2 pun selamat bershopping dan cuci mata kat JOM SINGGAH SHOPPE dan BOUTIQUE


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...