Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 24 Ogos 2013

Skirt Pallazo dengan harga yang sangat murah

Bukan setakat seluar palazzo saje tapi skirt pallazo pun ada tau. Memang cantik skirt pallazo ni, kembang dari atas. Jom la cuci mata dulu mana tau berkenan dihati. Harga pun sangat menarik dan tertarik ye iaitu serendah RM30 termasuk postage ye. Kalau berdekatan dengan batang kali, boleh singgah kat rumah dah dapat harga special.. sangat2 murah la..


Skirt Pallazo dengan harga murah
Warna skirt pallazo diatas - oren, hitam, biru, coklat



Skirt Pallazo dengan harga murah
Manakala warna skirt pallazo untuk pic ni adalah pink, biru muda, kelabu dan hijau.

Ada 8 warna menarik untuk dipilih dengan harga yang sangat menarik ye dengan serendah RM30 termasuk postage.. Pemborong dan agen dropship sangat dialu-alukan.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292
 



2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...