Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 26 Ogos 2013

Skirt Pallazo yang comel dan murah gitu

Assalam dan selamat malam semua,

Jemput cuci mata tengok skirt pallazo ye, mana tau ada yang berkenan dihati. Harga untuk skirt pallazo pun sangat murah ye.. memang berbaloi terus sampai ke rumah anda, jimat dari semua segi. Terdapat dalam 8 warna menarik skirt pallazo iaitu  oren, biru laut, kelabu, hijau, hitam, brown, pink dan purple. Pilih mana yang berkenan ye.. Boleh match dengan baju lace dan retro juga.

skirt pallazo ni free saiz tapi pinggang agak kecik sedikit. Ukuran pinggang 24", punggung 40" labuh 30".
skirt pallazo memang jenis skirt kembang tapi pinggan kecik sedikit bagi yang plus saiz, tapi boleh memeri dr 24" hingga 26" gitu la.

Skirt Pallazo Oren
Skirt Pallazo Oren



Skirt Pallazo Coklat
Skirt Pallazo Coklat

Skirt Pallazo Biru Laut
Skirt Pallazo Biru Laut

Skirt Pallazo Pink
Skirt Pallazo Pink

Skirt Pallazo Kelabu
Skirt Pallazo Kelabu

Skirt Pallazo Hijau
Skirt Pallazo Hijau

Skirt Pallazo Purple
Skirt Pallazo Purple



Skirt Pallazo Hitam
Skirt Pallazo Hitam




Berminat dengan skirt pallazo, sila roger laju2 ye.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::

FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292



2 ulasan:

  1. Wah,sgt cantik.tp td baru je beli 2 helai seluar palazo..terbang duit den..hehehheeh

    BalasPadam
  2. ni skirt pallazo dear..
    seluar pallazo lycra pun ada.. harga terbaiknya..haha

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...