Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 3 Ogos 2013

Settle order popia simpulan kasih..

Alhamdulillah..syukur sangat sebab sempat menyiapkan semua order untuk customer tersayang dalam linkungan 70kg plus2 gak la.. Insyaallah tahun depan nampak gayanya kena wat awal sket la. Takda menganggu aktiviti lain.

Terima kasih kepada semua customer yang sudi singgah dan beli popia simpulan kasih dari Jom Singgah Shoppe dan Boutique ye. Sambil-sambil jemput la cuci mata tengok produk lain kat Jom Singgah Shoppe.


Antara yang paling hangat semasa bulan pose ni adalah popia simpulan kasih dan baju kurung lace. Alhamdulillah syukur atas nikmatmu Ya Allah..

Bagi yang telah membeli kat Jom Singgah Shoppe dan Boutique, RM1 dari jualan akan disedekah kepada yang memerlukan ye. Bukan setakat bulan puasa tetapi sepanjang tahun. Membeli sambil beramal adalah yang terbaik untuk mendapat keberkatan..

Selamat Hari Raya untuk semua customer Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan SegeraName:
Email Address:
Pertanyaan mengenai produk @ harga

Form provided by Freedback.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...