Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 12 Ogos 2013

[Offer Syawal] Blouse Peplum Single Layer

blouse peplum single layer
Blouse Peplum Single Layer
 
Sementara masih mood raya, rasa nak wat offer harga runtuh untuk blouse peplum. Ada 2 jenis blouse peplum iaitu blouse peplum single layer dan blouse peplum double layer (akan diupdate sekejap je lagi).


Untuk offer syawal ini, dapatkan blouse peplum dengan harga yang sangat murah dan harga runtuh ye iaitu serendah RM25 sehelai atau RM30 termasuk postage. Kalau berdekatan dengan area kuantan dalam masa seminggu ini (12-18August) tetapi selepas dari masa itu, saya akan berada di batang kali untuk memulakan kerja seperti biasa.

Blouse PeplumSingle Layer terdapat dalam 3 warna sahaja iaitu Oren, Merah dan Biru dan stok sangat terhad sempena offer syawal dan offer harga yang sangat murah.. memang murah kow2 nyer.. sila2lah cuci mata tengok blouse peplum single layer.

 Nota Kaki :: Maaflah sebab gambar yang tak berapa cantik tapi akan diupload satu per satu gambar untuk blouse peplum single layer ye.. tunggu kemunculannya.. (macam artis lak..hahah)

Nota Kaki: Warna material didalam gambar mungkin berlainan sedikit dengan yang sebenar kerana penggunaan tepon yang agak terhad. Harap maklum

Selamat Hari Raya untuk semua customer Jom Singgah Shoppe dan Boutique.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...