Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 5 Ogos 2013

Last COD Popia Simpulan Kasih 12Kg



Alhamdulillah.. last order sudah sampai kat tuan masing-masing la agak2 nya sebab sume order dari kawan - kawan encik suami. Tu kira last order untuk tempahan popia simpulan kasih untuk puasa ni. Insyaallah bagi yang masih nak order boleh je tapi lepas raya ye dan minimun order dalam 2kg ye..


Apa2 pun jemput cuci mata pelbagai produk kat Jom Singgah Shoppe dan Boutique. Insyaallah pelbagai offer menarik menanti anda ye. Nak buat GA tapi tak bersempatan lak sebab besday semalam, boleh la sharing rezeki raya nie kan.. Insyaallah lepas raya nanti boleh buat GA kalau sempat lagi..hahaha

Selamat Hari Raya untuk semua customer Jom Singgah Shoppe dan Boutique.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...