Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 13 Ogos 2013

[Offer Syawal] Blouse Peplum Double Layer



Blouse Peplum Double Layer
Blouse Peplum Double Layer




Ni blouse peplum double layer.. awal2 tadi update tentang offer syawal untuk blouse peplum single layer. Harga terbaik dari Jom Singgah Shoppe dan Boutique sempena syawal ini. Dapatkan Blouse peplum double layer dengan harga yang sangat murah serendah RM25 sehelai atau RM30 termasuk postage..senang kira la. Murah-murah je sementara stok masih ada dan stok sangat terhad ye. Dalam seminggu ini boleh COD area kuantan je tapi tak lama lagi nak balik Batang Kali dan meneruskan kerja macam biasa lak..



Untuk blouse peplum double layer, terdapat 3 warna menarik juga iaitu Biru, Pink dan Merah. Free Size dan muat hingga saiz L, lagipun blouse peplum nie memberi dan selesa dipakai. Kalau nak cantik lagi boleh match dengan skirt mermaid yang gojes dan cantik beralun-alun

Nota Kaki :: Maaflah sebab gambar yang tak berapa cantik tapi akan diupload satu per satu gambar untuk blouse peplum double layer ye.. tunggu kemunculannya.. (macam artis lak..hahah)






Nota Kaki: Warna material didalam gambar mungkin berlainan sedikit dengan yang sebenar kerana penggunaan tepon yang agak terhad. Harap maklum

Selamat Hari Raya untuk semua customer Jom Singgah Shoppe dan Boutique.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09


Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 


Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...