Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 2 Julai 2013

Trend terkini bergaya ala2 Scha Alyahya gitu



Baju kurung lace antara yang sememang sangat2 hot item ye. Alhamdulillah, makin ramai yang borong baju kurung lace nie..orang brunei dan singapore turut borong baju kurung lace nie ye. Apa tak nya sebab cantik dan murah. Kalu beli sepasang rm90 free postage. Apatah la Scha Alyahya pun bergaya dengan baju kurung lace nie.. Memang berbaloi2 la kan..

Trend terkini baju kurung lace digayakan dengan skirt mermaid, senangkan dah siap sume. Cuma perlu dipadankan mengikut warna kesukaan anda ye.



Ni la skirt mermaid tu. Ataupun lebih dikenali sebagai skirt saloma. Trend lama menjadi kegemaran anak muda sekarang.. Kelasss gitu.

Tops lace yang available - peach, dark blue, hitam, maroon dan merah. Banyak dah habis stok kat supplier. Maklum ajer la, tops lace memamg hot meletups la ye.

Skirt available lak - coklat tua, coklat muda, kelabu tua, kuning, pink, purple, merah.

Pilih mana yang berkenan ye.. Memang berbaloi dengan poket anda. Baju kurung yang sangat murah ye serendah rm90 free postage.


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...