Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 16 Julai 2013

[Terhad] Pallazo Lyra dengan Harga MURAH serendah RM30 Free POSTAGE


Alhamdulillah ramai peminat pallazo kain lyra nie ye. Dapatkan seluar pallazo dengan harga yang tertarik menarik iaitu serendah RM30 Free Postage untuk stok terhad ye. Untuk serius buyer sangat dialu2kan ye. Insyaallah harga lebih murah untuk pembelian banyak helai ye. Warna yang ada untuk seluar pallazo adalah hitam, coklat, kelabu gelap, kelabu cerah, biru, purple, maroon, kuning dan pink. Antara yang menjadi adalah warna hitam dan coklat sebab senang nak matching semua baju.  Pallazo boleh dipakai dengan blous, memang cantik, ala2 skirt dah ye. Kalau nak skirt Pallazo pun ada juga -- KLIK SINi untuk melihat skirt pallazo ye, sememangnya cantik ye

Seluar Pallazo Lyra dengan harga Murah RM35 free postage
Seluar Pallazo Lyra..  


Nota kaki : Maaf la ye, takda model comel utk pakai seluar pallazo nie. Semua snap gambar sendiri je, so paham2 je bila jurukamera yang tak reti snap gambar, jadinya terlampau comel la sket ye..


Seluar Pallazo Lyra

Pilihan Warna -

Kelabu, Pink, Coklat Muda, Biru, Hitam, Maroon, Kuning, Purple, Coklat

Harga RM35 FREE POSTAGE
  
Berminat dengan produk lain, dapatkan dengan harga murah dari Jom SInggah Shoppe dan Boutique
- Seluar Alladin
- Skirt Pallazo
- Skirt Mermaid
- Skirt Kembang



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...