Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Khamis, 4 Julai 2013

Seluar Pallazo Lyra yang Terbaik dan TERMURAH

Trend terkini yang seluar dan skirt kembang gitu. Owner memang suka pakai seluar pallazo nie, ala2 skirt dah kalau orang tak perasaan sangat. Bagi peminat seluar pallazo, jom dapatkan seluar pallazo dengan harga yang menarik tertarik ye, murah sangat la ye. Serendah RM35 FREE POSTAGE.. Murahkan??

Nota :: Nak murah lg?? Serius buyer sangat dialu2kan, PM laju2 ye SMS / Wassap 0199517292 utk HARGA TERBAIK dan MURAH

Seluar Pallazo Lyra dengan harga Murah RM35 free postage
Seluar Pallazo Lyra..


Nota kaki : Maaf la ye, takda model comel utk pakai seluar pallazo nie. Semua snap gambar sendiri je, so paham2 je bila jurukamera yang tak reti snap gambar, jadinya terlampau comel la sket ye..


Seluar Pallazo Lyra

Pilihan Warna -

Kelabu, Pink, Coklat Muda, Biru, Hitam, Maroon, Kuning, Purple, Coklat

Harga RM35 FREE POSTAGE

Nota Kaki:: Nak murah lg?? PM laju2 ye.. insyaallah kalu beli, harga diskaun menanti anda ye

Nak tengok seluar & skirt murah2 tak???


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292



Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...