Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 14 Julai 2013

Restok Baju Kurung Lace dan Retro


Insyaallah tengahari ini akan keluar untuk restok baju kurung lace dan retro. Dua jenis baju kurung ini memang antara hot item untuk pengemar baju kurung dan dipadankan dengan skirt mermaid ye. Memang trend sekarang baju kurung dipadankan dengan skirt mermaid aka skirt Saloma. yang penting cantik bergaya plus nak raya pulak bulan depan. Bagi yang masih mencari baju kurung yang sesuai apa kata cuci mata tengok design baju kurung yang berkenan di hati ye. Bagi yang berminat nak borong baju kurung lace dan retro  juga sangat dialu2kan ye.

Cuci mata tengok design baju kurung lace dan retro ye :

Baju Kurung Lace comel dan MURAH serendah RM90, Free Postage

Baju Kurung Lace Warna Pink Belacan dan Kelabu

Hot & Murah Item :: Baju Kurung Lace dan Retro antara yang mendapat sambutan 

Baju Kurung Retro yang cantik menawan..berbunga2 je.


Kalau berminat dengan Tops lace saja pun boleh. Tops Lace RM55 Free postage manakala skirt mermaid RM40 Free postage. Selain skirt mermaid, tops lace dan retro ni boleh digayakan dengan skirt pallazo ye. Memang cantik beralun gitu.


Skirt Pallazo
Skirt Pallazo






Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...