Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 3 Julai 2013

Popia Simpulan Kasih Jom Singgah Shoppe ..

Asyik update makanan dan pakaian je Jom SINGGAH Shoppe nie kan..haha. Jangan marah ye reader2 ku sayang.. customer2 sume sangat dialu2kan utk tempahan POPIA SIMPULAN KASIH, dipasti dijamin sedap dan murah. Berbaloi2 dengan poket anda ye. Pemborong sangat dialu2kan ye, harga serendah RM16 utk belian 50kg keatas, insyaallah harga boleh runding jika betul berminat dan deposit diperlukan untuk tempahan banyak ye..Serunding yang digunakan untuk adalah serunding ikan dari kelantan ye. Insyaallah dijamin sedap dan terpikat la nanti. Dah makan sekali, rasa nak makan lagi.. tengok dah abis sebalang.. apa lagi, cepat2 tempah ye sebelum tempahan ditutup.


POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shoppe
POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shoppe



POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shoppe
POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shoppe

Kredit pic http://simpulkasihabadi.blogspot.com/

POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shoppe
POPIA SIMPULAN KASIH  Jom Singgah Shopp
e
Kredit pic http://simpulkasihabadi.blogspot.com/

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...