Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 2 Julai 2013

Pemborong Popia Simpulan Kasih dialu2kan , RM16kg untuk 50KG keatas

Projek setiap puasa yang tak pernah miss sejak bertahun2 lama, dengan kata lain sejak dari kecil suka buat Popia Simpulan Kasih ni dan tahun ni juga tak terkecuali ye plus sebab bantuan adik beradik lain gak. Inti popia simpulan kasih ni ialah Serunding Ikan dari Kelantan ye.. insyaallah sedap. Sesuai dimakan time aktiviti santai dan nak raya juga sebagai hidangan sampingan ye.. 

Pemborong sangat dialu2kan ye, harga serendah RM16 untuk pembelian 50Kg keatas ye.. murah2 je utntuk semua yang nak menjual di bulan puasa nie ye. Apa2 pun kena roger awal sket la ye utk tempaham 50kg keatas. Dan 20% deposit ye untuk mengelakkan sebarang penolakan di hujung puasa.

Popia Simpulan Kasih Special
Popia Simpulan Kasih Special 



Packaging Popia Simpulan Kasih Special
Packaging Popia Simpulan Kasih Special 
Ni antara packaging nye ye.. tapi yang nak ambik banyak, boleh request packing dalam plastuic ye..lebih jimat dan berbaloi dengan poket anda.
Untuk harga pemborong ::

10botol 300gm - RM10/pcs
20kg kebawah - RM20/kg
50Kg keatas - RM16/kg

Agen yang berminat sangat dialu2kan. List agen setakat nie

Batang Kali, Selangor 019-9517292 (Mazlina)

Beserah, Kuantan , 01118177318 /016-9504232 (Mazni)

Kota Bharu 013-5019389 (Mariana)



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...