Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Rabu, 17 Julai 2013

Pemborong Popia Simpulan Kasih masih dialu2kan ye.

Popia simpulan kasih
Popia Simpulan Kasih



Packaging Popia Simpulan Kasih - 1kg
Packaging Popia Simpulan Kasih - 1kg



Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Sejak akhir2 asyik post pasal popia simpulan kasih sebab dalam proses menyiapkan order dan kalau sempat buat untuk disedekahkan juga. Apa2 pun selamat cuci mata dengan popia simpulan kasih ye, insyaallah dijamin sedap dan berbaloi dengan setiap pembelian anda ye. 
Untuk pembelian sekilo, harga biasa RM30/kg tetapi bagi yang borong dan sedekah kat sanak sedara boleh boleh la bg harga borong yang sangat murah iaitu serendah RM20/kg ye.

Bagi kat kawasan Bandar Utama Batang Kali dan kawasan sekitarnya boleh je self pick up dengan saya direct ye.  Berita baik untuk kawasan Kuantan dan kota bharu juga ye. Untuk kawasan kuantan boleh contact terus Mazni 011-18177318 dan untuk kawaasan kota bharu boleh contact Mariana 013-5019389
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...