Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 2 Julai 2013

Hot & Murah Item :: Baju Kurung Lace dan Retro antara yang mendapat sambutan

Alhamdulillah, syukur sangat sejak penambahan pakaian kat JOM SINGGAH SHOPPE dan BOUTIQUE, sambutan sangat luar biasa la, ramia juga yang borong dan jual balik dengan harga sangat murah dan berpatutan ye..

Jom tengok apa yang menarik ye, cuci mata dulu la ye. Untuk stok baju kurung lace, warna yang ada dark blue, hitam, peach, turquoise, merah dan maroon (yang ni xder gambar, lain2 boleh tgk kat bawah ye), Harga pun sangat berpatutan kan, RM90 free postage, rasa harga kat luar sana dalam RM100-120 gak la.


  Baju Kurung Lace - dark Blue, Skirt Blue
Baju Kurung Lace - dark Blue, Skirt Blue


Baju Kurung Lace Hitam, Skirt merah
Baju Kurung Lace Hitam, Skirt merah

Baju Kurung Lace Peach, Skirt Pink
Baju Kurung Lace Peach, Skirt Pink 

  Baju Kurung Lace Turquoise, Skirt Hitam
Baju Kurung Lace Turquoise, Skirt Hitam
Baju Kurung Lace Merah, Skirt Purple

Jom cuci mata tengok baju kurung retro, sesuai untuk yang sukan bunga2 yang cantik menawan ye. Yang ni sangat murah juga kan, serendah RM85 free postage ye. Warna yang ada untuk baju kurung retro ni adalah Merah, Oren, Biru dan Turquoise Pink (Pink dah sold out untuk minggu sahaja, akan direstok hujung minggu nie ye, manakala Purple dah sold out kat suppplier ye. Bila dah ada, supplier akan update)


Jom tengok cadangan skirt dan top untuk baju kurung retro::

Baju Kurung Retro Oren- Skirt Oren
Baju Kurung Retro Oren- Skirt Oren

Baju Kurung Retro Turquoise - Skirt Pink
Baju Kurung Retro Turquoise - Skirt Pink

 


Baju Kurung Retro - Biru, Oren, Pink, Merah

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

4 ulasan:

  1. jom join GA ni bagi memeriahkan lagi. :) thanks :)
    http://nursyafieqahstory.blogspot.com/2013/07/23th-birthday-giveaway-by-dedeq_2.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah dear..
      nti sy singgah ye

      Padam
    2. salam..nk tanya yg baju lace peach skirt pink tu ada lg ke skang?

      Padam
  2. Baju Kurung Lace Hitam, Skirt merah ada lg x?pm sy plz: emma.ahmadyasin@gmail.com

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...