Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 21 Julai 2013

Harga Murah Skirt Mermaid masih berlangsung

Alhamdulillah, sejak mengadakan offer harga runtuh untuk skirt mermaid sambutan agak menggalakkan. Susah nak jumpa harga skirt mermaid serendah RM35 free postage kan?? Kira tengah Murah giler la nie.  Insyaallah, profit yang dapat akan disedekah ke rumah anak yatim ye. Semoga amalan di bulan puasa nie diterima oleh NYA..amin

Bagi peminat skirt mermaid aka skirt salamo dapatkan dengan harga yang sangat murah, hanya dari Jom Singgah Shoppe iaitu serendah RM35 Free POSTAGE ye atau pembelian 2helai skirt mermaid dengan harga yang paling murah RM60 free Postage. Penjimatan Berganda2 ye.. terus sampai ke rumah anda tapi perlu membazir masa, minyak kereta dan parking tapi stok terhad ye.Antara stok avaible adalah hitam, coklat, dark grey, maroon, turquoise (cotton), brown, oren, kuning, purple, pink. Gambar skirt mermaid boleh refer bawah tapi tak semua stok dalam gambar tu ada ye.


Skirt Mermaid
Skirt Mermaid
Warna yang avaible :
hitam, coklat, dark grey, maroon, turquoise (cotton)
brown, oren, kuning, purple, pink


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...