Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 12 Julai 2013

Harga baru Shiseido Black Mask,LEBIH Murah dan Berbaloi


Alhamdulillah, baru2 dapat harga supplier yang sangat murah dan saya sangat berbesar hati untuk memberi harga yang paling murah untuk semua customer ku yang tersayang. Dengan kata lainnya memang murah gilerrr la ye tapi jangan sampai naik giler ye.





sebelum saya offer RM10 -- 7pcs Shiseido Black Mask tetapi sekarang lagi murah ye ::

10pcs --- RM16 (Minima)
20pcs --- RM25
30pcs --- RM30
50pcs --- RM45
100pcs -- RM75
200pcs -- RM140

FREE POSTAGE yeee


Sambil2 tu jom la kita apa kelebihan Shiseido Black Mask nie, semoga dapat menarik minat anda untuk mencuba nyer..

Shiseido Black Mask adalah peel off mask yang berfungsi untuk membuang blackhead dan whitehead.  Shiseido Black Mask akan memudahkan pengguna untuk mengeluarkan blackhead dan tidak merosakkan struktur kulit muka. Ada individu menggunakan kuku untuk memicit blackhead keluar dari kulit wajah. Kaedah tersebut bukan sahaja merosakkan struktur kulit muka tetapi boleh meninggalkan kesan kemerahan di wajah. 


Shiseido Black Mask
Ni la rupa Shiseido Black Mask


Secara ringkasnya Penggunaan Shiseido Black Mask 

  • Mengeluarkan blackhead 
  • Menghilangkan kotoran di wajah
  • Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuaan dan mencerahkan wajah. 
Pemborong sangat dialu2kan ye.. harga termurah hanya dari JOM SINGGAH SHOPPE

Murahkan?? Apa lg, cepat2 la order ye..



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 


2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...