Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 12 Julai 2013

FAQ tentang kegunaan Shiseido Black Mask

Alhamdulillah ramai yang berminat dengan SHISEIDO black mask ni. Lagipun shiseido black mask ni sangat Murah dan senang dipakai ye.

Mai saya nak bagi detail macam mana cara pemakaian SHISEIDO MASK ni. sebelum tu kita jawab dulu soalan lazim yang selalu ditanya oleh kebanyakan customer, so lepas ni tak perlu nak ulang2 ye, (FAQ)

1) Apa fungsi shiseido mask ni?

Fungsi dia untuk hilangkan blackhead/whitehead, bulu halus di muka dan jadikan muka lebih licin dan bersih

2) Mask ni dalam bentuk macam mana?

Ok mask ni bentuk cecair pekat, boleh apply kat muka

3) Ada kesan sampingan?
Inysa-allah tak de! Yang positif, black head dan white head makin berkurangan dan kulit makin licin

4) Berapa kali sesuai di pakai?
Nak pakai hari-hari pun boleh, tapi disyorkan pakai 2 kali seminggu





OK moh kita ke cara nak pakai SHISEIDO mask dengan betul

  • firstly, cuci muka bersih2 dulu. then lap sampai kering.
  • buka shiseido mask dan sapu ke kawasan muka. boleh sapu seluruh muka atau kawasan tertentu sahaja macam hidung
  • sapu shiseido dengan tebal (biar tak nampak kawasan kulit)
  • tunggu kering dalam 15-30 minit
  • bila dah betul2 kering, tarik mask dari bahagian hujung ke kawasan tengah slow2.
  • korang dpt tengook banyak blackhead yang melekat.
  • cuci muka then kalau ada toner sapukan toner untuk menutup liang yang dh kosong tu.

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

2 ulasan:

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...