Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 5 Julai 2013

Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK, XL

Material cotton Vietnam yang terbaik dan berkualiti, dihiasi dengan LACE dan manik. Sangat cantik, dan selesa dipakai. Pasti membuatkan anda anggun bergaya dan berketerampilan. Sangat sesuai digayakan ke pejabat, majlis2 keramaian, kenduri kahwin..dan HARI RAYA!!

Baju kurung lace untuk saiz XL ni sesuai untuk plus size ye. Saya pun plus saiz juga, tapi kalau baju kurung saiz L dah muat gak. Macam tak percaya, tapi memang kena percaya ye. Apa2 pun boleh refer ukuran ye untuk pilih saiz yang sesuai. 

KCBL1212 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK
KCBL1212 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK

Harga : RM180 FREE POSTAGE

Saiz XL


KCBL1213 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK
KCBL1213 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK

Harga : RM180 FREE POSTAGE

Saiz XL

KCBL1214 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK
KCBL1214 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK

Harga : RM180 FREE POSTAGE

Saiz XL

KCBL1215 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK
KCBL1215 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK

Harga : RM180 FREE POSTAGE

Saiz XL

KCBL1216 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK
KCBL1216 : Baju Kurung Pahang Cotton Lace dan MANIK

Harga : RM180 FREE POSTAGE

Saiz XL



Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 





Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...