Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Isnin, 8 Julai 2013

Baju Kurung Lace Warna Pink Belacan dan Kelabu

Bagi peminat setia baju kurung lace, Jom Singgah Shoppe dan Boutique ada stok color baru ye. Sememang color yang sangat ditunggu ye iaitu baju kurung lace pink belacan dan kelabu. 

Ni ukuran untuk baju ukuran baju ukuran lace ye::

Bahu: 14inci (max 16inci)

Dada : 34inci (max 38inci)


Labuh Tangan : 23inci


Labuh Baju : 29inci (bahu ke hujung baju)



Jom cuci mata dulu tengok mana tau ada yang berkenan : 

Baju Kurung Lace - Kelabu
Baju Kurung Lace - Kelabu

Harga - RM90 Free Postage

Free Size - Muat sampai saiz 38


Baju Kurung Lace - Pink Belacan
Baju Kurung Lace - Pink Belacan

Harga RM90 Free Postage


Free Size - Muat sampai saiz 38

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

2 ulasan:

  1. Cantik.. Insyaallah dpt sambutan dekat2 nak Raya ni.. :)

    berminat jadi sponsor..? :)

    BalasPadam
  2. tq
    insyaallah...boleh je
    tasbih digital

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...