Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Jumaat, 12 Julai 2013

Baju Kurung Lace comel dan MURAH serendah RM90, Free Postage

Baju kurung lace antara hot item kat Jom Singgah Shoppe dan Boutique ni kerana warna yang cantik dan comel plus la sangat murah berbanding kat pasaran luar. Harga di Jom Singgah Shoppe dan Boutique serendah RM90 free postage sahaja manakala harga pasaran luaran harga baju kurung lace dalam lingkungan RM100 - RM120 ye. Memang berbaloi shopping kat Jom Singgah Shoppe dan Boutique dengan harga yang rendah dan murah serta boleh dapat barangan hingga ke depan rumah anda (jimat masa, tenaga dan parking serta $$ gak la ye). Bagi yang teringin nak tengok macamana rupa baju kurung lace boleh singgah kat area Bandar Utama Batang Kali, Selangor ye.

Bagi yang teringin memilih baju kurung lace, boleh tengok ukuran kat bawah nie sebelum membeli ye (muat untuk saiz S dan M, L tak digalakan takut ketat sangat). Antara warna baju kurung lace yang available adalah Hitam, Merah, Maroon, Dark Blue, Turquiose, Pink Belacan dan Kelabu ye. Skirt anda pilih mengikut citarasa masing2 rasa cantik di mata atau boleh matching ikut gambar kat bawah nie

Bahu: 14inci (max 16inci)

Dada : 34inci (max 38inci)


Labuh Tangan : 23inci


Labuh Baju : 29inci (bahu ke hujung baju)



Jom cuci mata dulu tengok mana tau ada yang berkenan : 


Baju Kurung Lace - Kelabu
Baju Kurung Lace - Kelabu

Harga - RM90 Free Postage

Free Size - Muat sampai saiz 38



Baju Kurung Lace - Pink Belacan
Baju Kurung Lace - Pink Belacan

Harga RM90 Free Postage

Free Size - Muat sampai saiz 38
 la.
  Baju Kurung Lace - dark Blue, Skirt Blue
Baju Kurung Lace - dark Blue, Skirt Blue



Baju Kurung Lace Hitam, Skirt merah
Baju Kurung Lace Hitam, Skirt merah


Baju Kurung Lace Peach, Skirt Pink
Baju Kurung Lace Peach, Skirt Pink 


  Baju Kurung Lace Turquoise, Skirt Hitam
Baju Kurung Lace Turquoise, Skirt Hitam
Baju Kurung Lace Merah, Skirt Purple
Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

2 ulasan:

  1. baj kurung lace retro ni ada lagi tak

    BalasPadam
  2. Baju kurng lace(pink belacan)to ada lg tak????

    BalasPadam

Sila - sila tinggal komen ye, jangan segan-segan.. wat mcm rumah sendiri je

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...