Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Ahad, 14 Julai 2013

Siapkan tempahan Popia Simpulan Kasih

Popia simpulan kasih sedap dan murah

Alhamdulillah, dalam proses nak siapkan popia simpulan kasih dan nak buat delivery hari selasa ni. Semalam baru settle 3 kilo popia simpulan kasih. Tempahan banyak lagi yang akan menyusul tapi tak risau sangat kalu tak sempat buat sebab adik dan kakak wat popia simpulan kasih juga, so senang roger2 je la..Bagus betul cooperation adik beradikan. Popia simpulan kasih memang projek setiap tahun, sambil main2 dengan anak boleh buat popia ni sekali.




Bagi yang masih berminat boleh roger laju2 ye.. harga serendah RM30 untuk sekilo popia simpulan kasih tetapi harga yang sangat murah bagi yang berminat nak borong ye..tu pun kena PM owner laju2 gak kalu nak tahu harga murah untuk popia simpulan kasih.

Bagaimanak dapatkan popia simpulan kasih nie ye ?? Bagi yang berdekatan dengan batang kali dan sengakatannye, boleh contact terus ye. Insyaallah kalau tahu tempat, saya akan delivery terus ke rumah anda, Jangan segan2 nak contact ye.

Bagi yang area Kota Bharu boleh contact adik saya 013-5019389 (Mariana)

Manakala untuk kawasan Beserah, Kuantan boleh contact kakak saya 01118177318 /016-9504232 (Mazni) -->> Taukey Bahulu juga ye. Berminat nak cari bahalu, boleh roger je Mazni.

Aktivi lain pasal popia simpulan kasih::

Popia Simpulan Kasih Jom Singgah Shoppe .. 

Pemborong Popia Simpulan Kasih dialu2kan , RM16kg untuk 50KG keatas

Projek Bulan Puasa :: Popia Simpulan Kasih..hanya di JOM SINGGAH

 

 


Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...