Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 25 Jun 2013

Update stok yang baru direstok hari ahad lepas

Harini baru berpeluang nak update stok baru ye.. semalam bukan main karang guna Bloggeroid tapi failed terus hilang..sedih tak terhingga..hahah. Layan dulu la yang dikatakan ni ye..Yang pasti harga terbaik dan termurah untuk anda semua ye. Antara seluar dan skirt yang di restok adalah seluar alladin, seluar pallazo lyra, skirt kembang siti, skirt kembang belang, baju kurung lace dan skirt mermaid aka skirt saloma. Untuk baju kurung lace dan skirt mermaid belum di update lagi, 4 item lain dah ye. Nak murah?? Pm laju2 owner ye.. insyaallah harga boleh dipertimbangkan ye


Seluar Alladin - kain Cotton
Seluar Alladin - kain Cotton

Seluar Alladin
Seluar Alladin

Pilihan Warna -

Merah, Purple, Maroon, Coklat, Kelabu  Gelap, Hijau,  Coklat Muda, Hitam

Harga RM35 FREE POSTAGE - kalau nak murah lgi PM laju2



Seluar Pallazo Lyra
Seluar Pallazo Lyra

Seluar Pallazo Lyra

Pilihan Warna  -

Kelabu, Pink, Coklat Muda, Biru, Hitam, Maroon, Kuning, Purple, Coklat
Harga RM35 FREE POSTAGE - kalau nak murah lgi PM laju2


Skirt Kembang Siti - Kain Cotton
Skirt Kembang Siti - Kain Cotton


Skirt Kembang Siti - Kain Cotton

Pilihan Warna -

Coklat, Pink, Hitam, Purple, Kelabu
Harga RM35 FREE POSTAGE - kalau nak murah lgi PM laju2


Skirt Kembang Belang - Kain Cotton

Skirt Kembang Belang - Kain Cotton
Pilihan Warna -

Merah, Hijau, Kuning

Harga RM35 FREE POSTAGE - kalau nak murah lgi PM laju2


Nota Kaki : Sesuai untuk saiz plus2..Sama mcm owner la..yang penting kekal comey..ahahah. Ada sesiapa minat blouse big size tak??

Berminat?? Nak Murah?? PM dulu ye, mana tau boleh bagi best price

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...