Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 1 Jun 2013

Soal jawab biasa yang order service like

Perkara biasa bila customer nk.beli sesuatu tentu diorang akan tanya kan.. Nak invest duit, perlu selidim habis-habisan la kiranya..
Jemput skodeng dulu pakej service like ye, mana tau berminat sebelum tanya apa2 http://servicelikepage.com/v1/12/

Service like kira macam asset alam.maya dalam nak buat sale.. Takder like, takder la sale kan..kalau sume like tak membeli tapi bila kita keep on sharing pasal kelebihan produk, tentu diorang menarik tertarik untuk cubakan.. http://servicelikepage.com/v1/12/

Apa soklan selalu ditanya oleh customer bila nak order service like

1) Soalan: Apa gunanya saya beli likes untuk page saya?

Jawapan: Tujuan membeli likes untuk page adalah sebagai salah satu strategi menyediakan traffic dan reach untuk page anda. Semakin banyak likes di page anda semakin luas potensi capaian (reach) anda kepada prospek-prospek atau bakal pembeli produk anda.  Anda boleh gunakan fungsi promote untuk luaskan lagi capaian (reach) tersebut kepada rakan-kepada-rakan likers anda. 

2) Soalan: Likes ni robot ke orang?

Jawapan: Likes yang kami datangkan ke page anda adalah likes genuine user yakni orang sebenar. Ianya datang dari pelbagai sumberdatabase kami. 



3) Soalan: Apa beza service like kami dengan yang lain?

Jawapan: Beza utamanya adalah kami hanya membekalkan likes yang berkualiti kepada page anda. Kami mempunyai database melebihi 5 juta likers yang terdiri dari orang penjawat awam, pekerja swasta, yang mempunyai pendapatan tetap dan yang paling penting adalah dari golongan yang punya kuasa membeli yang tinggi. Itu yang membuatkan kami sangat berbeza dan harga yang diletakkan agak premium dari yang lain. Kami tidak campur dengan bot. 100% genuine user. 

4) Soalan: Berapa lama boleh siap kalau order 1000 likes?

Jawapan: Bergantung pada pakej, sila rujuk semula penerangan pakej setiap satu. Pada dasarnya dari 15 – 30 hari. Tetapi bergantung pada que semasa. Maksima setiap hari kami boleh deliver untuk setiap page adalah 3,000 likes sahaja. Ini bagi mengelakkan FB mengesan yang kita sedang menaikkan likes di page anda. 

5) Soalan: Saya dengar ada page kena unpublish, kenapa dan kalau kena, bagaimana?

Jawapan: Pada kebiasaannya, page yang kena unpublish adalah kerana FB detect ada un-usual activity, dan salah satunya adalah kerana traffic tiba-tiba banyak di page anda. Jadi anda harus sentiasa buat engagement dengan likers anda. Anda juga digalakkan menggunakan fungsi FB Ads dan fungsi FB Promote untuk menampakkan anda page anda normal dan selari dengan page yang sedang di pump traffic nya.Jika di unpublish, maka kami bersedia untuk membangunkan page baru untuk anda (bergantung pada pakej apa yang anda ambil. Tiada jaminan untuk pakej basic ) 

6) Soalan: Saya lihat ada drop-out likes selepas ambil perkhidmatan ini, bagaimana?

Jawapan: Likes drop out adalah satu aktiviti normal di mana-mana page yang ada. Ini kerana ia bergantung pada nichedan apa yang anda ketengahkan di page anda. Ada juga para likers yang akan unlike page anda. Ia berada di luar kawalan kami. Jadi untuk menjaga likes, maka anda digalakkan buat engagement post yang menarik secara berterusan. 

7) Soalan: Ada diskaun tak kalau beli banyak likes?

Jawapan: Ada, bergantung like yang anda nak beli. Semua boleh dibawa berbincang ye..

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
Fan Page - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI  

Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...