Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Sabtu, 29 Jun 2013

Skirt Kembang Belang (Kuning, Merah, Hijau)


Tengah menacari skirt kembang yang simple dan buat nampak tinggi.. Boleh cuba skirt kembang belang nie, biasa kalau jalur macam nie akan membuatkan kita kelihatan lebih tinggi kan.. saya suka la pakai sebab nampak pendek sket..hahah. Kain lembut dan sangat selesa dipakai malahan meresap peluh lak tu. 

Untuk skirt ni ada 3 warna pilihan ye iaitu kuning, merah dan hijau. Semua pun cantik2 je, plus harga lak sangat murah ye.. RM35 FREE POSTAGE.. lebih banyak pembelian lebih banyak diskaun ye. Nak borong pun sangat2 di alukan2.. Pemborong sangat2 dialu2kan ye, dengan harga yang sangat2 murah ye.

Skirt Kembang Belang
Skirt Kembang Belang



Skirt Kembang Belang
Skirt Kembang Belang 
Pilihan Warna -

Merah, Hijau, Kuning

Harga RM35 FREE POSTAGE

(kalau nak murah lgi PM laju2)


Berminat?? Nak Murah?? PM dulu ye, mana tau boleh bagi best price

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...