Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikanny adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu.
Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah.
Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

Pengikut

JOM SINGGAH SHOPPE

Nak snek tradisional yang terlajak sedap, rangup dan inti padat??

Popia Simpulan Kasih,
Popia Gulung Kasih,
Karipap Mini,
Serunding Ikan Kg Laut.


Jom Singgah kat blog SNEK LAZAT dan SEDAP.. dan FB
SNEK LAZAT

Insyallah dijamin sedap tau sebab ramai yang borong sakan.. ramai yang repeat order. Order raya mencecah 300-500kg tapi ikut kemampuan juga la.. Alhamdulillah syukur sesangat. Anda bila lagi nak rasa??

Selasa, 25 Jun 2013

Seluar Pallazo Lyra dengan Harga yang patut berpatutan

Bagi peminat pallazo, jom cuci mata tengok seluar pallazo lyra ni ye.. Harga terbaik dan sangat murah untuk anda ye.. harga serendah RM35 free postage je.. MURAH KAN?? Kalau nak ambik sendiri pun boleh je, xder masalah ye.. boleh self pickup kat area Klang hingga 10July je, pastu akan menetap kat area bantang kali lak ye..orang yeng berdekatan boleh la singgah tengok2 ye..

seluar Pallazo lyra
Ini adalah design pinggang, getah berberi ye..

Seluar Pallazo Lyra dengan harga Murah RM35 free postage
Seluar Pallazo Lyra..

Nota kaki : Maaf la ye, tak model comel utk pakai seluar pallazo nie. Semua snap gambar sendiri je, so paham2 je bila jurukamera yang tak reti snap gambar.


Seluar Pallazo lyra dengan harga Murah
Ni saiz Seluar Pallazo Lyra





Seluar Pallazo Lyra

Pilihan Warna -

Kelabu, Pink, Coklat Muda, Biru, Hitam, Maroon, Kuning, Purple, Coklat

Harga RM35 FREE POSTAGE


Nota Kaki:: Nak murah lg?? PM laju2 ye.. insyaallah kalu beli, harga diskaun menanti anda ye

Sambil2 bolehlah jenguk blog2 lain gak::
http://www.jomsinggah.com
http://mcna-health.blogspot.com/
http://sharecrite.blogspot.com/
FB - http://www.facebook.com/pokoksena85
FanPage - http://www.facebook.com/JomSinggah09
Fanpage - https://www.facebook.com/GayaHidupSihat13
Email - pokoksena85@yahoo.com
SMS / Whatsapp - 0199517292

Untuk Jawapan Segera -->> ISI FORM INI 



Jawapan Segera



Name:




Email Address:




Pertanyaan mengenai produk @ harga









Form provided by Freedback.





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...